Planerat

Power Big Meet 4-6 juli

Power Big Meet kommer till Lidköping och Hovby flygplats. På Hovby arrangeras marknad, bilutställning, bilbedömningar och mycket mer. I Lidköpings centrum arrangeras cruising torsdag, fredag och lördag av ACCS Lidköping, på fredagen är det en finbilscruising där de 200 finaste bilarna visas upp och på lördagen arrangeras en landsbygdscruising till Läckö slott.

Avstängningar i samband med Power Big Meet

Under Power Big Meet påverkas vissa gator av förbud mot fordonstrafik.

Varje kväll och natt kommer delar av staden att vara avstängd för all trafik förutom för de fordon som deltar i själva cruisingen. Se kartan nedan. Avspärrningsarbetet påbörjas klockan 16:00 och är klart senast klockan 18:00 alla pågående dagar. Dessa avspärrningar tas bort mellan klockan 02:00-04:00 varje natt.

Under finbilscruisingen stängs, utöver crusingslingan, även Hamngatan av från Ljunghedsrondellen till Wennerbergsvägen klockan 16:30-18:00.

Inför evenemanget - var uppmärksam på tillfälliga parkeringsförbud

Från måndag vecka 27 stängs vissa parkeringsplatser av för etablering av matförsäljning och funktionärer. Detta gäller till exempel parkeringen vid Avonova och parkeringen nedanför Stadshotellet. I samband med avstängningarna skyltas det parkeringsförbud. Parkeringsförbuden upphör att gälla den 7 juli klockan 15:00.

Hur tar jag mig in och ut på området?

För att ta dig till områdena innanför cruisingslingan finns genomsläpp vid rondellen Rudenschöldsgatan/Esplanaden för att komma till Nya staden och rondellen Wennerbergsvägen/Majorsallén för att komma till Gamla staden.

Hur tar jag mig till resecentrum?

Ska du till Resecentrum följ orange vägvisning från Jungmansrondellen vid korsningen Rörstrandsleden/Skaragatan.

Karta över avstängningarFörstora bilden

Klicka på bilden för större format

Klicka här för en karta i PDF-format som du även kan skriva ut: Power Big Meet cruisingslinga pdf Pdf, 1.3 MB, öppnas i nytt fönster.

Inga andra förändringar av samhällsservicen är planerade.

Eventuella trafikstörningar på Kålland-Kållandsö lördag 6 juli

Lördag 6 juli arrangeras en landsbygdscruising av ACCS. Turen går i gemensam karavan från Sparbanken Lidköping Arena klockan 13:00 till Läckö Slott. I samband med karavanen kan trafikstörningar uppstå.

Förstora bilden

Uppdaterad:

Publicerad: