Ny förvaltningschef för Social & Arbetsmarknad

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 25 september, 2013

Kommunstyrelsens arbetsutskott utsåg idag Marianne Olsson till förvaltningschef på Social & Arbetsmarknad i Lidköpings kommun.

Marianne Olsson är 61 år och har sedan slutet av april varit anställd på halvtid som socialchef i Lidköpings kommun tillsammans med arbetet som socialchef i Götene kommun. Marianne har arbetat som socialchef i Götene sedan 2002 och är i grunden socionom med lång erfarenhet inom det sociala området, både som socialsekreterare och skolkurator.

Marianne kommenterar beskedet:

– Jag ser fram emot att få börja arbetet som socialchef i Lidköping ”på riktigt”. Jag har ju haft uppdraget att vara chef på halvtid sedan slutet av april och fått känna på de stora utmaningar som verksamheten har. Det finns också stora möjligheter och det är det som lockat mig, säger Marianne Olsson.

Kommundirektör Jan Fransson är mycket nöjd med rekryteringen.

– Jag är mycket glad för att Marianne Olsson önskat bli vår nya socialchef. Hennes kompetens och erfarenhet är viktiga för Lidköpings kommun fortsatta utveckling. Hon kommer tillsammans med nuvarande personal fortsätta att utveckla social- och arbetsmarknadsfrågor i Lidköping.

För mer information kontakta Jan Fransson, kommundirektör, telefon 070-677 08 24.