Idag tävlar Otterstad skola i Vi i femman

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 16 januari, 2014

I eftermiddag är det dags för klass 5A från Otterstad skola att tävla i kvartsfinalen av Vi i femman. Som motståndare står Kronoparksskolans klass 5F från Mariestad. Vill du lyssna på programmet så sänds det klockan 17:00 på Radio P4 Skaraborg.

Otterstad skola klass 5A 2014

Bilden visar klass 5A från Otterstad, med klassens representanterna Anton Broberg och Ebba Nyberg längst fram.

I år är det tre stycken skolor från Lidköping som tävlar i Vi i femman. Det är klass 5A Otterstad skola, klass 5A Råda skola och Klass 5A Bron Broholmskolan. Broholmskolan slog Frövse skola i sin kvartsfinal den 15 januari och är därmed vidare till semifinal. Vinner Otterstad skola ikväll kommer det bli ett Lidköpingsderby i semifinalen, Otterstad skola mot Broholmskolan. Råda skola har sin kvartsfinal tisdagen den 21 januari klockan 17:00.

Stort lycka till önskar vi alla Lidköpingslag!