Uppskattad musikal

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 5 februari, 2014

Idag har Wennerbergskolans årskurs tre framfört en musikal baserad på Astrid Lindgrens mest kända sagor. Eleverna har tillsammans med sina lärare, Johan Rundkvist från Esplanadteatern och Nina Kejnell från Musikskolan tränat på musikalen i flera månader.

Wennerbergskolan årskurs 3, musikal

Eleverna har bland annat tränat på sång, repliker och tillsammans har de skapat kulisser till föreställningen. Musikalen framfördes i Esplanadteaterns lokaler i Sockerbruket och i publiken satt hela Wennerbergskolan.

Artisterna var lite nervösa innan föreställningen började, men under föreställningens gång märktes det att alla elever kunde sina repliker och hade tränat mycket på sången. Efter föreställningen var det ett gäng stolta och glada eleverna som skulle ladda om inför kvällens föreställning för föräldrar, syskon och anhöriga.

Musikalen är ett samarbete mellan Wennerbergskolan, Esplanadteatern och Musikskolan.