Ny chef för Kultur & Fritid

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 9 april, 2014

Kommunstyrelsens arbetsutskott utsåg idag Lars Svensson till ny förvaltningschef på Kultur & Fritid i Lidköpings kommun.

Lars Svensson

Lars Svensson är 46 år och är bosatt i Lidköping. Han kommer närmast från befattningen som förste rektor på De l Gardiegymnasiet i Lidköping, där han varit anställd sedan 2010. Lars är utbildad gymnasielärare och har tidigare även arbetat som biträdande rektor i Vara kommun. Valet av Lars gjordes utifrån hans ledarerfarenhet, samhällsintresse och engagemang i föreningslivet.

– Jag har under många år jobbat i skolan, i många olika funktioner och alltid trivts med det. Men nu ska det bli mycket stimulerande att ta mig an nya frågor och på en mer strategisk nivå, säger Lars Svensson.

Kommunalrådet Kjell Hedvall är nöjd med rekryteringen.
– Det är mycket positivt att utse Lars Svensson till chef för Kultur & Fritid. Lars har en gedigen bakgrund och har varit en i teamet i De la Gardiegymnasiets framgångar. Med rötter i idrottsrörelsen, bred ledarkompetens och vilja att utveckla Kultur & Fritid  är Lars hjärtligt välkommen.