Melodifestival på Stenportskolan

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 30 april, 2014

I fredags anordnande eleverna i årskurs fem på Stenportskolan melodifestival. Eleverna sjöng, var konferencierer och ordnade med ljud och ljus under ledning av musiklärare Anna Smedman. I publiken satt övriga elever och vuxna på grund- och särskolan.

Mello Stenporten

– En mycket lyckad föreställning där eleverna imponerade både på och bakom scenen. Även torsdagskvällens mello var lyckad. Då uppträdde eleverna för föräldrar och släktingar i en fullsatt gymnastiksal, säger rektor Harald Granbom.