Lidköping klättrar i rankingen

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 7 maj, 2014

När Svenskt Näringsliv, presenterade sin årliga ranking av kommunernas företagsklimat den 6 maj visar statistiken att Lidköping förbättrat sitt resultat från föregående år med 25 placeringar till plats 79 av Sveriges 290 kommuner, förra året var Lidköping på plats 104.

Rådhuset med påskliljor

Svaren är från en enkät som organisationen Svenskt Näringsliv skickade ut till företagen i höstas samt statistik från SCB och UC. Många frågor i undersökningen handlar om attityder och här har det skett en klar förbättring. För mer information se http://www.foretagsklimat.se/lidkoping