Campus Lidköping representerar Sverige i Bryssel

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 22 januari, 2015

EU-möte Bryssel_Campus Lidköping

Lennart Frändén, internationell koordinator på Campus Lidköping, utsågs av Universitets- och högskolerådet att representera Sverige och framför allt Campus Lidköping den 20 januari, när EU-kommissionen anordnade ett informationsmöte i Bryssel för organisationer som planerar att söka projekt inom Erasmus+.
”Framåtsyftande samarbetsprojekt” är en programdel som syftar till att utveckla nya idéer och innovativa metoder inom hela utbildnings- och ungdomsområdet, och i förlängningen påverka beslutsfattandet i Europa.