Lidköping tredje bästa kommunen på service

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 24 februari, 2015

Svenskt Kvalitetsindex har frågat nästan 24 000 kommuninvånare över hela Sverige hur nöjda de är med den kommunala servicen och om de kan tänka sig att rekommendera någon annan att flytta till kommunen där de bor.

Stenportens förskola

Lidköpings kommun är en av de kommuner där invånarna är mycket nöjda med den kommunala servicen. Det gör att vi hamnar på tredje plats bland landets 290 kommuner.

Betygen för hur nöjda invånarna är med den kommunala servicen presenteras på en skala 0-100. Ju högre betyg desto bättre omdöme har kommunen fått av sina invånare. Ett betyg under 60 är att betrakta som lågt medan betyg över 75 är mycket bra. Vi har placerat oss på 75,3.

Den andra delen av undersökningen handlar om hur många som kan tänka sig att rekommendera någon att flytta till sin kommun. Även där visar vi ett starkt resultat där hela 92 procent skulle rekommendera någon att flytta till Lidköpings kommun.

Här kan du läsa mer om Svenskt Kvalitetsindex 2015.