Öka försäljningen i din butik

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Öka försäljningen i din butik

Publicerat 17 mars, 2015

Kursen vänder sig till dig som arbetar i butik och vill få verktygen för ökad försäljning och kunskapen att hantera säljsituationer i butik. Under kursen diskuteras bland annat: Vad utgör grunderna för gott kundbemötande? Vad är viktigt under de första tjugo sekunderna av kundkontakt? Vad är ”det lilla extra” som innebär riktigt god service? Hur bygger man frågor som naturligt leder till merförsäljning? Kursen omfattar två tillfällen; 14 april och 19 maj. Ökad försäljning i butik