Lidköping är trettonde största kommunen på Facebook

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 27 mars, 2015

Dessutom är vi en av de kommuner som har ökat mest sedan förra året. Detta kan du läsa i rapporten Kommunen på Facebook som reklambyrån Kreafon sammanställer varje år. Även när det gäller hur många gillare vår Facebooksida har i relation till antal invånare i kommunen placerar vi oss bra (plats 26).

Kommunen-på-Facebook

Sociala medier som Facebook har kommit att bli ett allt viktigare sätt att nå ut med information och prata med kommuninvånarna. Genom att ha många följare stärker vi Lidköpings varumärke både i kommunen och i Sverige. För oss som kommun är det viktigt att finnas där invånarna finns.

Följ oss på Facebook du också!

Kommunen på Facebook 2015 är en kartläggning av Sveriges kommuner på Facebook, genomförd av Kreafon i januari 2015. Syftet med rapporten är att ge en överblick av kommunernas närvaro och popularitet, och visa på möjligheter och utmaningar med Facebook som nyhetskanal och forum för medborgardialog, idag och imorgon.