Ny vandringsled i Traneberg

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 7 maj, 2015

Just nu pågår arbetet med att bygge en ny vandringsled i Traneberg – Skeppstaviken.

Vandringsled Traneberg

Vandringsleden kommer att bli 5 till 6 kilometer lång och går genom det natursköna naturvårds- och Natura 2000 området Kållands Skärgårdar. Utefter leden kommer det att finnas sittplatser och vindskydd. På vissa ställen går leden över spänger.

Vandringsleden är ett samarbete mellan Lidköpings kommun, Skara Stift, Sparbanksstiftelsen Lidköping, samt Thomas Pilhagen. Man kan börja vandringen vid parkeringsplatsen mitt emot Lusthusholmen eller vid Traneberg