Ny förvaltningschef för Teknisk Service

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 11 juni, 2015

Kommunstyrelsens arbetsutskott utsåg 10 juni Linda Lundström till ny förvaltningschef för Teknisk Service, som ansvarar för el, vatten, avlopp, renhållning, och bredband.

Linda Lundström

Linda Lundström är bosatt i Lidköping men är uppvuxen i Karlskrona. Hon kommer närmast från befattningen som fabrikschef på Petainer Lidköping AB och har tidigare även arbetat som fabrikschef på Asko Appliances AB i Jung. Linda är utbildad livsmedelsingenjör på Sveriges Lantbruksuniversitet i Skara och har under större delen av sin karriär arbetat i ledande positioner inom livsmedel- och internationell tillverkningsindustri. Hennes fokusområden är framför allt ledarskap, ekonomisk styrning och operativ utveckling.

Linda kommenterar själv uppdraget.
– Det känns mycket inspirerande och roligt att få bli en del av en kompetent organisation som står inför stora utmaningar de närmaste åren, med bland annat hög investeringstakt, ökad teknikutveckling samt utveckling av verksamhetens miljöfokus. Jag är väldigt glad att jag har fått förtroendet och möjligheten att bidra till Lidköpings utveckling.

Kommunalrådet Kjell Hedvall är nöjd med rekryteringen.
– Det är mycket positivt att kunna erbjuda Linda Lundström tjänsten som ny förvaltningschef för Teknisk service. Hon är en kompetent ledare med stor erfarenhet av ledande befattningar inom både livsmedels- och tillverkningsindustrin i vårt område. Jag är övertygad om att Linda kommer att bidra till att utveckla Teknisk service och Lidköpings kommun på ett bra sätt.