Internationella besök på Campus Lidköping

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 29 juni, 2015

Vår nya EU-praktikant Marta Trinaque från Spanien har haft introduktion på Campus Lidköping. Samtidigt hade vi besök av Lauren Shurson från Minnesota USA som gör praktik på kommunledningskontoret, Prosperity Mwanza från Lusaka i Zambia som har gästat Lidköping tidigare.

Internationellt besök_Campus Lidköping

Med på fotot är också Gabriella Lapadatovic som är Lidköpings kommuns nya Internationella Strateg. Campus Lidköpings europeiska volontär Mihaela Hristova från Bulgarien som snart varit hos oss i ett år samt Owe Brodin, chef Campus Lidköping och Lennart Frändén, internationell koordinator.

Våra gäster fick en rundvandring på Campus Lidköping innan vi gjorde en genomgång av hur Campus Lidköping arbetar med sin internationella verksamhet. Syfte mål, planering och lärande ur ett globalt perspektiv för studerande, personal och organisation