Premiär för Hälsans stig i Lidköping

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 15 september, 2015

Den 19 september klockan 11:30 är det invigning av Hälsans stig i Badhusparken. Hälsans stig är en promenadvänlig slinga i trevlig miljö. Du kan starta var du vill och själv räkna ihop hur många kilometer du vandrat. Slingan i Lidköping är 4 kilometer och varje kilometer är utmarkerad. Välkommen!

Hälsans Stig

Här laddar du ner kartan för Hälsans stig i Lidköping. Kartan finns även på Turistbyrån, Sjukhuset, Stadsbiblioteket, Stadshuset och Seniorcenter. Hälsans stig är ett samarbete mellan Riksförbundet Hjärlung, Västra Götalandsregionen, En säker och trygg kommun och Lidköpings kommun.

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen