Premiär för Hälsans stig i Lidköping

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 15 september, 2015

Den 19 september klockan 11:30 är det invigning av Hälsans stig i Badhusparken. Hälsans stig är en promenadvänlig slinga i trevlig miljö. Du kan starta var du vill och själv räkna ihop hur många kilometer du vandrat. Slingan i Lidköping är 4 kilometer och varje kilometer är utmarkerad. Välkommen!

Hälsans Stig

Här laddar du ner kartan för Hälsans stig i Lidköping. Kartan finns även på Turistbyrån, Sjukhuset, Stadsbiblioteket, Stadshuset och Seniorcenter. Hälsans stig är ett samarbete mellan Riksförbundet Hjärlung, Västra Götalandsregionen, En säker och trygg kommun och Lidköpings kommun.