Brobygge på 60 minuter

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Brobygge på 60 minuter

Publicerat 26 oktober, 2015

I kursen projektledning har de studerande på VVS-ingenjör haft i uppgift att bygga en självbärande och fristående bro.  Syftet med projektet var att lära sig att hantera de olika delar ett projekt innefattar och att lära sig arbeta i grupp.

Brobygge_Campus Lidköping

Bron skulle byggas av papper, brun packtejp med max 10 cm långa bitar, mellan två bordskanter. De studerande hade 60 minuter på sig att slutföra uppgiften. På bilden syns de studerande på Campus Lidköping som ”tävlade” med studiegrupperna i Katrineholm, Gävle och Nyköping.