Låna en läsplatta

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 3 december, 2015

Nu lånar biblioteket ut läsplattor. I stället för ett vanligt boklån kan du låna boken i e-boksformat på en läsplatta. Läsplattan är anpassad för läsning av texter med e-ink som är behagligare för ögat än texten på  till exempel surfplattor.

letto

Bibliotekspersonalen hjälper till att ladda ner böcker från e-boksleverantören.

– Vi har länge lånat ut e-böcker och ser hur populärt det är. När vi nu börjar att låna ut läsplattor blir det möjligt för så många fler att få tillgång till det fina e-boksutbudet. Det känns både väldigt bra och ganska självklart att ta det steget nu. Personligen tycker jag också att de ger en läsupplevelse som inte ligger långt efter en gammal hederlig pappersbok, säger Tobias Bengtsson, bibliotekschef.

 

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen