Nu är Kontaktcenter öppet

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 1 februari, 2016

Nu är det ännu enklare för dig att kontakta kommunen. I vårt nyöppnade Kontaktcenter i Stadshuset får du ett trevligt bemötande och snabba svar på de vanligaste frågorna du har till kommunen. Du som kund ska bara behöva kontakta kommunen en gång för att få hjälp med ditt ärende. Vi kallar det ”En väg in”.

Kontaktcenter

– Min vision för Kontaktcenter är att vi ska erbjuda bättre service med ett nytt arbetssätt. Det ska vara enkelt att få snabba svar på ett ställe. En nyinflyttad barnfamilj i Lidköping ska kunna få svar på alla sina frågor i Kontaktcenter om exempelvis barnomsorg, skola, bostäder, el och vatten, berättar kommundirektör Jan Fransson.

Tack vare att Kontaktcenter svarar på de vanligaste frågorna får våra handläggare mer tid till kvalificerade arbetsuppgifter. Färre samtal hamnar i röstbrevlådor när du som kund får svar i din första kontakt med kommunen.

Kontaktcenter kommer från start att vara öppet måndag till torsdag klockan 7:30–17:30 samt fredagar 7:30–16:00. Ring 0510-77 00 00, e-posta kommun@lidkoping.se eller besök oss i Stadshuset på Skaragatan 8.