Tunbygdens intresseförening nominerad till utmärkelse

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 5 september, 2016

Tunbygdens intresseförening är nominerad till 250 möjligheters hederspris. Syftet med priset är att uppmuntra de utvecklingsmöjligheter som gett resultat för en ort, stad eller plats på landsbygden. Tun är en av tre som valdes ut av 15 inskickade kandidater.

Tun

Lidköpings kommun har finansierat projektet tillsammans med Västra Götalandsregionen och lokalt ideellt arbete. I motiveringen till nomineringen nämns att man räddat lanthandeln och investeringen i en bensinmack.

Konferensen 250 möjligheter arrangeras för tredje året i rad och samlar 300 personer. Konferensens fokus ligger kring frågeställningar och lösningar för mindre orter med minskad befolkning och service.

Brålanda företagarförening och Kiladalens utvecklings AB är konkurrenter om priset. Alla tre finalisterna kommer att presenteras och representanter från Tun kommer att vara med vid den högtidliga prisutdelningen. Priset delas ut av den Internationella Handelshögskolan i Jönköping den 7 september.

Kontaktperson: Clas-Göran Malm, telefon 070-886 98 15, 0510-807 56