Inrikesministern besökte Campus Lidköping

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 19 april, 2017

Inrikesminister Anders Ygeman besökte Campus Lidköping/Campus Västra Skaraborg igår tillsammans med partikollegor för att informera sig om nuvarande och tidigare studerandes erfarenheter av polisutbildningen på lärcentra och distans.

Anders Ygeman_Campus Lidköping

Regeringen har som mål att 10 000 nya poliser ska utbildas till 2024 och att förlägga fler utbildningsplatser på lärcentra kan vara ett utmärkt sätt att nå målsättningen och målgrupper man inte annars når.

Anna Bolander, bitr. chef på Campus Lidköping/Campus Västra Skaraborg presenterade verksamheten och möjligheter för framtida utbildningar. Jenny Tigerberg och Henrik Pettersson från Polisen, Lidköping samt Andreas Gorner, Erik Jonsson och André Enarsson som just nu studerar polisutbildningen på distans på Campus Lidköping/Campus Västra Skaraborg delade med sig av sina erfarenheter.