Ingen vattenbrist i Lidköping

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 26 maj, 2017

Många kommuner i landet har problem med vattentillgången, på grund av att det är väldigt torrt väder och låga vattennivåer. Vi som bor i Lidköping får vårt dricksvatten från Vänern och har i nuläget inga problem med att få vattnet att räcka.

Vattenkran sinar

Även i Råda ås, där vi tar tio procent av vårt dricksvatten, är vattentillgången god. Vatten-Avlopp har heller inte fått några tecken på att det är problem för dem som har enskilda brunnar. Med andra ord kan vi Lidköpingsbor använda vatten som vanligt.