Vi vill veta vad du som Lidköpingsbo tycker!

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 22 augusti, 2017

Vad tycker du om Lidköpings kommun som en plats att bo på? Hur ser du på inflytandet i kommunen? Eller vad tycker du om verksamheterna som kommunens organisation tillhandahåller?

vimplar

Om det är så att du är en av de slumpmässigt utvalda 1200 personerna i åldern 18-84 år som i början på september får SCBs medborgarenkät i din postlåda, så har du möjligheten att berätta detta.

I år genomförs undersökningen i 131 kommuner vilket innebär att enkäten kommer att skickas till totalt 153 800 personer i Sverige. Den kommer att finnas tillgänglig på flera olika språk både i digital form och i pappersform. Det är andra gången Lidköpings kommun är med. Förra undersökningen gjordes år 2015.

Medborgarundersökningen är ett viktigt hjälpmedel för kommunens arbete med dess fortsatta utveckling. Resultatet av enkäten och dess efterföljande analys ger oss en antydan om vad vi ska prioritera i vårt arbete och vad vi bör fokusera på. Därför är det viktigt att du tar dig tid till att besvara enkäten om du är en av dem som får den. Tack på förhand.

Mer praktisk information gällande den kommande enkäten finner du här.

Och här kan du se vad den förra undersökningen resulterade i.