Nytt samarbetsavtal mellan Lidköping, Skaraborg, Rockford och Madison

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 12 september, 2017

Den 11 september skrev Lidköping, Skaraborg, Rockford och Madison ett nytt industriellt samverkansavtal. Det nya samverkansavtalet som löper 2017-2019 syftar till att växa lokalt genom att arbeta globalt.

Jonas Sundström

Borgmästarna Jonas Sundström och Tom McNamara signerar det nya avtalet via Skype.

Områden som utbildning och sjukvård har varit främst gynnsamma under de tio åren samarbetet pågått. Under de senaste åren har även en ökad del av näringslivet i Skaraborg gynnats genom det nätverk som samarbetet byggt upp.

Rockford

Stacie Reece från Sustain Dane, Mayor Tom McNamara från City of Rockford, kommundirektör Jan Fransson, kommunalråden Kajsa Ezelius och Jonas Sundström, oppositionsråd Bertil Jonsson, Ann Gantzer från SwedishAmerican Health System, Amanda Hamaker från Winnebago County och affärsutvecklare Linnea Bengtsson.