Här är de nya vintercyklisterna

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 7 november, 2017

Under hösten har vi sökt personer som bor i kommunen, brukar använda cykeln på sommaren och är sugna på att testa att cykla i vardagen även under vinterhalvåret.

Vintercyklister

Av 160 sökande har vi nu valt ut 30 vintercyklister som vi kommer att följa från december till sista mars. Målet med projektet är att visa att cykeln är ett bekvämt och effektivt transportmedel under hela året. Det är dessutom både hälsosamt och miljövänligt.

Våra vintercyklister är:

Ina Hasselblad, Linda Järpemark, Malin Ekelund, Annelie Berg, Maria Zettersten, Petra Jungslätt, Karin Sandquist-Ekblad, Louise Kämpe, Elisabeth Wallgren, Ylva Broberg, Sofia Holm, Henrietta Larsson, Yvonne Östman, Tina Widell Wilenius, Anna Örnefeldt, Michael Carlsson, Sture Johansson, Christer Gunnarsson, Ulf Wikström, Rickard Hilmersson, Håkan Eriksson, John Bergsten, Marcus Sandgren, Niclas Karlsson, Per Eriksson, Adam Unosson, Martin Andersson, Martin Matsson, Tomas Landh, Daniel Kindahl

Vintercyklisterna är en del av kommunens arbete med hållbara resor och ett projekt i samarbete med Västra Götalandsregionen.