Podd från Försvarsmaktsråd Skaraborg

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 5 december, 2017

Podden för dig som arbetar praktiskt med eller är intresserad av militärt och civilt försvar. Den innehåller intervjuer med aktuella personer på lokal, regional och nationell nivå och behandlar aktuella totalförsvarsfrågor. Sök på Försvarsmaktsrådspodden i ditt vanliga poddprogram eller lyssna direkt på webben.

podcast

Försvarsmaktsråd Skaraborg jobbar med utvecklingsfrågor som stärker försvarsmaktens tillväxt i Skaraborg. Både Försvarsmakten och kommunerna i Skaraborg har ett gemensamt intresse av att förutsättningarna för Försvarsmaktens utveckling i regionen är fortsatt goda.

Rådet består av Skaraborgs flygflottilj F 7, Livregementets husarer K 3, Skaraborgs regemente P 4, Trängregementet Träng R, Markstridsskolan MSS samt kommunerna Lidköping, Skövde och Karlsborg.