Ny fritidschef utsedd

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 7 december, 2017

Den 1 mars 2018 tillträder Anders Salegård tjänsten som fritidschef hos Kultur & Fritid i Lidköpings kommun. Anders som har erfarenhet av arbete med ungdomar och arbete inom fritidssektorn, arbetar just nu som personalkonsult hos Lidköping kommun. Tidigare arbetade Anders i Västra Götalands regionen inom personalområdet och han ser fram emot sin nya tjänst.

anders salegård

– Jag tror att en aktiv fritid skapar hälsa och välmående. Att nu få möjligheten att vara en del av och utveckla en verksamhet som bidrar till en meningsfull fritid för barn, unga och vuxna ska bli fantastiskt roligt och spännande, säger Anders.

Förvaltningschef Lars Svensson är mycket nöjd med rekryteringen.

-Jag är väldigt glad att få välkomna Anders Salegård som ny fritidschef. Med sin bakgrund, kompetens och ledarerfarenheter blir han en mycket bra förstärkning i Kultur & Fritid, säger Lars.