Stort intresse för vårt nya reningsverk

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 12 december, 2017

Den 7 december höll Lidköpings kommun en informationsträff för entreprenörer som är intresserade av byggnationen av vårt nya avloppsreningsverk Ängens ARV. Fullmäktigesalen i Lidbeckska huset var fullsatt när projektsamordnare Petter Gustafsson och VA-chef Pernilla Bratt presenterade projektet.

Anledningen till informationsträffen var att Lidköpings kommun under 2018 kommer att upphandla de entreprenader som ingår i projektet med att bygga ett nytt reningsverk. Tanken med träffen var att ge entreprenörer möjlighet att få information om vilka delar som ingår i upphandlingen och hur upphandlingen kommer att gå till. Upphandlingen kommer innefatta entreprenader inom exempelvis bygg, mark, maskin, markförlagda ledningar och sjöledning.

Följ arbetet med vårt nya reningsverk

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan