Stort intresse för vårt nya reningsverk

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 12 december, 2017

Den 7 december höll Lidköpings kommun en informationsträff för entreprenörer som är intresserade av byggnationen av vårt nya avloppsreningsverk Ängens ARV. Fullmäktigesalen i Lidbeckska huset var fullsatt när projektsamordnare Petter Gustafsson och VA-chef Pernilla Bratt presenterade projektet.

Entreprenörsträff

Anledningen till informationsträffen var att Lidköpings kommun under 2018 kommer att upphandla de entreprenader som ingår i projektet med att bygga ett nytt reningsverk. Tanken med träffen var att ge entreprenörer möjlighet att få information om vilka delar som ingår i upphandlingen och hur upphandlingen kommer att gå till. Upphandlingen kommer innefatta entreprenader inom exempelvis bygg, mark, maskin, markförlagda ledningar och sjöledning.

Följ arbetet med vårt nya reningsverk