Anders Salegård tillträder inte tjänsten som fritidschef

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 19 december, 2017

Anders Salegård

I dag meddelade Anders Salegård att han inte tillträder som fritidschef i Lidköpings kommun. Orsaken är de reaktioner som uppkommit vid tillsättningen och de förutsättningar han därmed skulle ha tillträtt med.
-Jag såg med glädje och spänning fram emot att börja som fritidschef. Det kändes tryggt med det stöd och förtroende som fack och medarbetare visade mig. Trots det, känner jag att de rätta förutsättningar inte längre finns, säger Anders Salegård.
-Jag tycker det är beklagligt att Anders Salegård väljer att hoppa av. Han var vår främsta kandidat. Samtidigt har jag stor respekt för såväl hans beslut som alla synpunkter som inkommit, konstaterar förvaltningschef för Kultur & Fritid, Lars Svensson.
Rekryteringsprocessen till tjänsten som fritidschef fortsätter. Om vi återupptar rekryteringsprocessen eller om tjänsten ska utlysas igen är inte ännu bestämt.