Femårsjubileum firas med Vinterkalas

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 21 december, 2017

Mitt i januarimörkret lyser Lidköping upp med ett färgsprakande Vinterkalas den 24-28 januari, när Bibliotekshuset firar femårsjubileum med garanterad energipåfyllning genom en palett fylld av litteratur, musik, lyrik, akrobatik, teater och konst.

Vinterkalas

Tänk att det redan är fem år sedan nya bibliotekshuset invigdes och lade grunden till en kulturmötesplats för alla. Det kommer att firas genom att biblioteket, Konsthallen Seniorcenter och Föreningsarkivet bjuder in till ett Vinterkalas som erbjuder något för alla åldrar och intressen. Spännande föreläsare, udda musikupplevelser, dramatik, akrobatik, poeter, barnföreställningar och Workshops.

Programmet uppdateras allteftersom bokningarna blir färdiga. Besök gärna lidkoping.se/vinterkalaset eller Facebooksidan ”Kultur i Lidköping för att hålla dig uppdaterade om Vinterkalaset. Till vissa evenemang krävs gratisbiljett, se programmet!