En efterlängtad utbildningslokal invigdes

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 22 januari, 2018

I dag invigdes Intern Service Städs nya utbildningslokal på Sockerbruket. Lokalen har många olika funktioner, främst som fortbildningssyfte där det istället kan erbjudas individanpassade utbildningar istället för i stora grupper. Vi ser att det här kommer bli ett jättelyft, menar områdeschefen Ellen van Dijk.

Utbildningssal

Det var glada tillrop när Städets nya utbildningslokal på Sockerbruket invigdes av medarbetare, områdeschefer och städchefen Anders Kindberg. Lokalen innehåller bland annat ett föreläsningsrum, och ett praktiskt rum med städutrustning där medarbetare kan utbildas i hur viss utrustning ska användas.

Det kommer bli lättare att bedriva löpande utbildningar än tidigare, då vi har varit tvungna att genomföra större insatser. Nu har vi material på plats som vi kan visa enskilda medarbetare som behöver stöd, säger Anders.

Förutom i fortbildningssyfte, ska lokalen även användas i samband med introduktion av nya medarbetare inom städ.

Det underlättar att ha en utbildningslokal där allt finns på plats. Tidigare fick vi samla ihop utbildningsmaterial från olika håll och man fick inte samma känsla. Numera andas lokalen städ, menar Ellen.

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen