Alla föreningar, organisationer och företag är välkomna till årets Vänerting

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 13 februari, 2018

Alla föreningar, organisationer och företag som är intresserade av Vänern bjuds nu in till Vänertinget. Vi träffas och byter erfarenheter, blir inspirerade av goda exempel och planerar gemensamma framtida insatser. Den 19-20 mars 2018 ses vi på Parketten, Folkets Park, Lidköping.

vänern_bild_platsvaruma

Det är Vänersamarbetet och Vänerns Vattenvårdsförbund som denna gång bjuder in till denna gemensamma träff och Karlstads kommun kommer att dela ut Vänerstipendiet. Läs mer om program och praktisk information här i inbjudan: Inbjudan Vänerting2018

Här anmäler du dig senast den 12 mars!

Vänertinget arrangeras av Vänersamarbetet och Vänerns Vattenvårdsförbund.