Lidköpings kommun visar medarbetarna bakom välfärdsjobben

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 27 april, 2018

Välfärdsjobben sysselsätter över en miljon människor i Sverige. Det är nästan en fjärdedel av hela den svenska arbetsmarknaden. Inom den här sektorn jobbar alla de som bygger vårt samhälle och får det att fungera. Här finns vården, skolan och omsorgen om våra barn och gamla, men också stadsplaneringen, lokaltrafiken och renhållningen. Här finns, kort och gott, jobben som gör skillnad!

I Lidköpings kommuns organisation är vi ungefär 4000 anställda. Dessa personer arbetar inom olika välfärdsyrken, som till exempel lärare, undersköterskor, lokalvårdare, kockar och anläggningsarbetare. Det är personal som bidrar till att Lidköping fungerar och som ger service året om till dem som behöver det.

60 medarbetare lyfts fram

Vi vill lyfta personerna bakom alla dessa yrken på ett annorlunda sätt. Så från och med i dag och några veckor framåt kommer du att kunna se en del av oss porträtterade på veporna som hänger på lyktstolparna – utmed promenadstråken Stenportsgatan, Sveagatan, Torggatan och Järnvägsgatan. Kika upp och se om du kanske känner igen några av oss.

Arbete som bidrar till en bättre vardag

Står du, eller någon i din närhet, inför ett framtida yrkesval? Eller funderar du på att byta jobb, eller är precis färdigutbildad i skolan? Vi har alltid behov av personer som vill jobba med att bidra till en bättre vardag för våra Lidköpingsbor. Gå in på www.lidkoping.se/ledigajobb för att se vilka lediga tjänster som finns inom kommunen.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan