Rekryteringen av processledare för stadsutveckling är klar

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 1 juni, 2018

Samhällsbyggnadsförvaltningen är klar med rekryteringen av processledare för stadsutveckling som ersätter den tidigare tjänsten som projektchef för Hamnstaden. Per Westerlind har blivit erbjuden tjänsten och tackat ja. Han kommer närmast från AMF Fastigheter i Stockholm.

– Jag känner mig oerhört hedrad att ha fått förtroendet inför uppdraget som processledare stadsutveckling, säger Per. Vi är relativt nyinflyttade till Lidköping där vi tidigare tillbringat våra semesterperioder. Ser mycket fram emot att få vara med att utveckla vår fantastiska stad, nu och framåt fortsätter han.

– När projektledartjänsten för Hamnstaden blev vakant valde vi att se över uppdraget inför kommande rekrytering. Vi skapade då ett uppdrag för stadsutveckling i ett vidare perspektiv och där Hamnstaden är en del av helheten, säger Måns Werner, samhällsbyggnadschef.

– Vi är glada att Per tackat ja och att vi nu kan fortsätta det viktiga arbetet som pågår, fast med nya möjligheter och infallsvinklar. Den nya tjänsten har en större bredd och jag är övertygad om att Per kommer att tillföra och fylla den med ny kunskap och erfarenheter, fortsätter Måns.

Per tillträder sin tjänst den 3 september.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan