Faktura från Elnät som digital post

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 2 juli, 2018

Sedan våren 2018 kan vi skicka fakturor som digital post till våra kunder som har en digital brevlåda. En digital brevlåda är en webbaserad brevlåda. Idag finns fyra digitala brevlådor på marknaden: Kivra, Digimail, e-Boks och Min myndighetspost.

Digital post

Har du som kund registrerat en digital brevlåda får du automatiskt fakturor från oss den vägen utan att du behöver anmäla det. Du kan självklart välja pappersfaktura om du hellre vill ha det, då loggar du in i din digitala brevlåda och avanmäler Lidköpings Kommun som avsändare.

Varje gång du får ny digital post får du en avisering (mejl, sms eller pushnotis) varpå du kan logga in och läsa din post var du än befinner dig. Hur du aviseras ser lite olika ut beroende på vilken digital brevlåda du har och om du laddat ner app eller ej.

Med en digital brevlåda är du med och bidrar till en bättre miljö! Det är också ett snabbt, smidigt och säkert leveranssätt.

Har du sedan tidigare valt e-faktura eller e-postfaktura är det leveranssättet kvar.

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen