Lidköpings kommun tilldelades silverpriset i Guldpilen

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 7 september, 2018

Företagshälsan Avonova överlämnade på onsdagen silverpriset i Guldpilen till Lidköpings kommun.

Från vänster på bilden: Linda Nilsson, Rehabcoach, Avonvoa, Ingela Lundin, Regionchef Avonova, Nils Svensson, personalchef, Birgitta Hector, Rehabcoach, Avonova.

Guldpilen är en utmärkelse som delas ut till företag och organisationer som arbetar aktivt och systematiskt med att sänka sjuktalen och stärka friskfaktorerna. Femton företag och organisationer var nominerade att vinna Guldpilen, ett pris till hållbara arbetsplatser instiftat av företagshälsan Avonova.

– Det som utmärker finalisterna är att de alla arbetar aktivt och systematiskt med att sänka sjuktalen och stärka friskfaktorerna. Vi ser att ledningens engagemang är helt avgörande för att skapa verkligt hållbara arbetsplatser, säger Jörgen Malmenskog, vd på Avonova. Med Guldpilen vill Avonova utse Sveriges mest hållbara organisation. Syftet är att lyfta frågor om arbetsmiljö och hälsa högt upp på agendan och få fler företag och organisationer att syna sig själva och den egna verksamheten.

– Sjävklart känner vi oss glada och stolta för att vårt arbete kring arbetsmiljö och hälsa uppmärksammas. Grunden för vårt arbete är en fungerande dialog mellan medarbetare och chefer på våra arbetsplatser. I Lidköping har vi också ett väl fungerade samarbete med fackliga organisationer, skyddsombud och företagshälsovård där vi tillsammans prioriterar arbetsmiljö och hälsa säger Nils Svensson, personalchef i Lidköpings kommun.

Från vänster på bilden: Linda Nilsson, Rehabcoach, Avonvoa, Ingela Lundin, Regionchef Avonova, Nils Svensson, personalchef, Birgitta Hector, Rehabcoach, Avonova.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan