Nu har Skogsgläntans förskola och Barn & Skolas bemanningspool öppnat på Ågården!

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 10 oktober, 2018

Under hösten 2018 har det skett förändringar i Barn & Skolas organisation. Skogsgläntans förskola har öppnat i nya lokaler och bemanningspoolen för Barn & Skola har flyttats till Ågården.

skogsgläntan och ågårdsskogen

Inflyttningen ägde rum 8 oktober för Skogsgläntans förskolas första hus, andra huset beräknas vara färdigt i januari 2019. Skogsgläntans förskola är belägen vid Ågårdskogens vårdcentrum med nya moderna lokaler. Det är en modern förskola med skogen bakom knuten och en utemiljö som är inspirerad av natur och skogen. Skogsgläntan kommer att ha plats för 100 barn fördelade på två hus. Skogsgläntans förskola erbjuder barnens bästa förskola, en spännande och inspirerande miljö för samspel och kreativitet. Skogsgläntans förskola är granne med Ågårdsskogens förskola och ingången till Skogsgläntan sker via utegården genom personaldelen.

Bemanningspoolen som tidigare varit på Östbyskolan har nu flyttats till Ågården där det från börjat var planerat för bemanningspoolen. På Ågården har bemanningspoolen fått ett nytt fint kontor.