Lidköping är topprankade i 2018 års Bästa skolkommun

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 8 november, 2018

Lidköpings kommun har klättrat med 13 placeringar jämfört med året innan och ligger nu på elfte plats bland landets 290 kommuner i 2018 års Bästa skolkommun. I rankningen tittar lärarförbundet på hur kommuner har satsat på skolfrågor utifrån 13 olika kriterier.

Bästa skolkommun

Hög andel utbildade lärare och hög lärartäthet gör Lidköpings kommun till en topprankad skolkommun. Jämfört med tidigare år har Lidköping förbättrat sin rankning på andelen godkända elever och andelen elever som uppnår högskolebehörighet. I hela Västra Götalands län är Lidköpings kommun rankad som nummer 3 av 49 kommuner.

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen