Återaktivera ditt lånekort

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 12 november, 2018

Vi strävar alltid efter att erbjuda den allra bästa biblioteksverksamheten, säger Tobias Bengtsson, bibliotekschef i Lidköping. Och ett steg i att bli bättre är att samarbeta med andra bibliotek. Nu har vi gått in i ett samarbete med Essunga, Grästorp, Götene, Skara och Vara. Läs här om Bibliotek Västra Skaraborg.

BankID-

En konsekvens av sammanslagningen är att alla befintliga lånekort avaktiveras. För att återaktivera lånekortet igen måste man teckna ett låntagaravtal. Det är nödvändigt på grund av det nya samarbetet och den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Nu finns ett digitalt avtal på webben som låntagaren signerar med hjälp av sitt BankID. Vårdnadshavare för barn under 18 år kan signera på för sina barn. Möjligheten att skriva på ett pappersavtal finns också, då får man vända sig till personalen i bibliotekets reception.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan