Enkät till allmänheten om Lidköpings utemiljöer

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 19 december, 2018

Just nu arbetar Lidköpings kommun med att ta fram information om utomhusmiljön i staden. Vi vill veta vilka platser utomhus i staden som allmänheten tycker bäst om att vistas på och vad de brukar göra där. Vi vill också veta vilka platser man helst undviker att vistas på och varför man tycker så. Därför behöver vi nu hjälp från allmänheten med att svara på några frågor. Enkäten görs anonymt.

Här kan man läsa mer om enkäten.

Favoritplats

Vi vill gärna veta vilken plats som är din favoritplats. Din favoritplats kan exempelvis vara en skog, park, lekplats, badplats eller ett gångstråk. Förklara gärna varför du tycker om platsen och beskriv vad du brukar göra där. Det kan vara till exempel avkoppling, promenera, spela fotboll, odla, umgås med vänner eller fiska. För att besvara enkäten, klicka på länken nedan.

Länk till enkät

Platser jag helst undviker

Vi vill också gärna veta vilka platser du brukar undvika. Det kan vara för att det känns otryggt, farligt, tråkigt eller ofräscht. Förklara gärna varför du inte tycker om platsen. Tänk på att trygghet är en känsla du får av platsen och kan skilja sig från begreppet säkerhet. Med säkerhet menar vi risken att utsättas för ett brott eller olycka. För att besvara enkäten, klicka på länken nedan.

Länk till enkät

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan