Ny biträdande chef Bibliotek, Konst & Kultur

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 8 februari, 2019

Ny biträdande chef Bibliotek, Konst & Kultur

Måndagen den 6 maj tillträder Kajsa Forsell tjänsten som biträdande chef Bibliotek, Konst & Kultur i Lidköpings kommun. Kajsa kommer närmast från tjänsten som enhetschef Kultur och Fritid i Grästorps kommun.
” I Lidköping finns idag ett brett och levande konst- och kulturliv som är i framkant och som ständigt utvecklas. Jag är väldigt glad och stolt över förtroendet att inom kort tillträda tjänsten som biträdande chef Bibliotek, Konst & Kultur så jag får vara en del av den utvecklingen”, säger Kajsa Forsell.