Speed dating EK17 och näringslivet

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 18 februari, 2019

Just nu förbereder sig tvåorna på Ekonomiprogrammet för en speed datingfrukost med representanter från näringslivet i Lidköping.

De la Gardiegymnasiet 2018

Tio personer från näringslivet är inbjudna till speed datingen. Under speed datingen kan eleverna bland annat ställa frågor om olika yrken och vilken utbildning som efterfrågas på företagen. De kan också knyta värdefulla kontakter och låta sig inspireras av framgångsrika företagare, ekonomer och entreprenörer.

Mötet mellan näringsliv och elever är ett viktigt moment i elevens verklighetsbaserade lärande. Eleverna får en fantastisk chans att genom sina frågor och samtal få reda på hur det är att jobba som advokat, VD, entreprenör, revisor eller ekonom och därmed kunna förbereda sin framtid säger Mats Eriksson, lärare på Ekonomiprogrammet.