Guidade turer i Barn & Skolas verksamhet

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 13 mars, 2019

Under mars månad arrangerar Barn & Skola guidade turer i verksamheten. Igår var första tillfället för guidade turer som riktar sig till de som studerar till förskollärare och lärare eller som är intresserade av yrket.

Ekestubbens-förskola

Den guidade turen var på Ekestubbens förskola som är belägen i Margretelund. På rundturen fick de som deltog träffa förskolechef och förskollärare på Ekestubbens förskola, som berättade om hur förskolan arbetar och gav dem en guidad tur genom Ekestubbens verksamhet. De fick också information om Lidköpings kommun som arbetsgivare.

Guidade turer är en del i Barn & Skolas utvecklingsarbete bemanning och rekrytering som bland annat syftar till att höja kvalitén i verksamheten.

Tisdagen den 19 mars klockan 09:00-12:00 är nästa tillfälle för guidad tur. Denna gången riktar det sig till grundskolan årskurs 1-6 och till dig som studerar till lärare eller är intresserad av att börja studera till lärare. Den guidade turen kommer denna gången vara på Sjölunda skola.

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen