Global Water Dances bakom Vänermuseet

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 7 maj, 2019

Lördagen den 15 juni klockan 14:45-16:00 arrangeras Global Water Dances bakom Vänermuseet i Lidköping.

Vänermuseet

I ett samarbete mellan Vänermuseet och Global Water Dances, som är en global rörelse genomförs en manifestation som sker över hela världen för att uppmärksamma vattnets betydelse. På över 100 platser kommer dansare, konstnärer och lokalbefolkning att samarbeta för att sätta fokus på den viktiga vattenfrågan. Vi gör detta tillsammans och enas i rörelse på stranden bakom Vänermuseet. Manifestationen kommer att filmas och händelsen kommer att finnas på Global Water Dances webbsida tillsammans med alla de deltagare världen över som dansar samtidigt som oss här i Lidköping.

Vi samlas och går i genom rörelserna klockan 14:45 vid Vänermuseets entré och går sedan gemensamt ner till stranden klockan 15:00 för att göra Lidköpings dansmanifestation

Har du frågor kring evenemanget, så kan du vända dig till samordnare Berith Stennabb  telefon 070-869 13 78.

Se mer information om Global Water Dances
GWD_logo_horizontal

Global Water Dances is a worldwide event. In over 100 locations dancers and other artists will collaborate to bring water issues alive. In this one day we will dance for one cause and connect the communities. Global Water Dances: dancing for safe water everywhere. Global Water Dances is a bold visionary worldwide artistic initiative focused on the critical need for safe drinking water. The organization uses one of most effective way to do that, through the dance, which is the language understandable by everyone despite their nationality.