Favorit i repris med GöteborgsOperan

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Publicerat 13 maj, 2019

Onsdagen 14 augusti kommer GöteborgsOperan återigen till Dina-scenen i Stadsträdgården med sin Scensommarkonsert. De bjuder på smakprov ur höstens repertoar samt en rad operapärlor.

GöteborgsOperan

GöteborgsOperan ger sig ut på turné i Västra Götaland med en Scensommarkonsert som kommer att innehålla smakprov ur den nya säsongens operaproduktioner samt ett urval av andra pärlor ur operarepertoaren. Det är nu tredje året som Scensommarkonserten turnerar i regionen och konceptet har blivit en stor framgång med fullsatta föreställningar.

Publiken kommer att få ta del av en konsert uppdelad i två avdelningar. I den första avdelningen är det smakprov ur den nya säsongens operaföreställningar. Efter paus bjuder GöteborgsOperan på en rad andra pärlor ur operarepertoaren. Bland annat verk av Puccini, Wagner, Mozart och Britten.

Medverkande är solisterna Frida Engström, Carolina Sandgren, Tomas Lind och Åke Zetterström. GöteborgsOperans dramaturg Göran Gademan (dubbel vinnare av Kulturfrågan Kontrapunkt i SVT) är presentatör och berättar om de olika föreställningarna. Biträdande operachefen Anders Ottosson ackompanjerar vid flygeln.