Invigning Campus Västra Skaraborg

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, felanmälan, ställ en fråga)

Publicerat 27 maj, 2019

Flaggorna var hissade och fanfaren klingade när banden klipptes, Precis som det ska vara vid en ivigning. På Campus Västra Skaraborg är vi stolta över den verksamhet vi bedriver och att den växer. I Lidköping har det inneburit en ny fin entré och utökade lokaler.

Flaggor

Efter Vuxenutbildningschefen Mariella Niemis välkomnande passades mikrofonen över till Andreas Bill, Ordförande för Utbildningsnämnden, som höll ett invigningstal. Som han nämnde var det inte första invigningen och kanske inte heller den sista. Vidare poängterade han vikten av att fler väljer att bo i våra samverkanskommuner och i och med det vikten av att vi har den verksamhet som finns på Campus Västra Skaraborg.

Bandet klipptes, fanfaren ljöd och det bjöds på tårta och kaffe. Och eftersom vi är ett kunskapens hus gavs även tre seminarier om utbildningar som leder till jobb, vikten av att samverka och en framtidsspaning. Den som ville bekanta sig mer med huset kunde följa med på rundvandring.

Litet_collage

Tyck till om kommunen

Beröm, felanmäl, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen