Nya svenska medborgare välkomnades

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 13 juni, 2019

Under gårdagen välkomnades nya svenska medborgare i Lidbeckska huset med en ceremoni. Ungefär 100 personer gästade ceremonin. På plats var Lars Svensson, tillfällig kommundirektör och kommunalrådet Jonas Sundström, som hälsade alla välkomna och delade ut en minnesgåva i form av den svenska flaggan.

Musik framfördes av elever på De La Gardiegymnasiet, Estetprogrammet: Ludwig Jungslätt och Teodor Burén. Därefter bjöds det på buffé och möjlighet att ställa frågor om Lidköping. På plats var även Destinationsbolaget Läckö Kinnekulle som informerade om allt sevärt som finns i bygden.

elevframtradande

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan