Två tjänster för telefonparkering

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 1 juli, 2019

På våra parkeringsplatser kan du numera använda två olika tjänster för telefonparkering, SMS Park och Parkster, som fungerar med alla typer av mobiltelefoner och är ett komplement till befintliga parkeringsautomater.

telefonparkering

Du kan via företagens appar eller genom att skicka ett SMS starta en parkering och senare på samma sätt avsluta parkeringen när du åker därifrån. På så vis betalar du endast parkeringskostnaden för den tid du använder. Tjänsten går att använda utan någon förregistrering. Läs mer om telefonparkering i Lidköpings centrum.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan