Daniel Hamrén ny chef på Lidköping Bredband.

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 8 januari, 2020

Arbetet med att tillsätta en ny chef på Lidköpings bredband är avslutat och tillförordnade chefen Daniel Hamrén drog det längsta strået.

Daniel Hamrén

Daniel har tidigare jobbat som fabrikschef på Petainer och har varit på Lidköpings Bredband sedan september. Närmast kommer han fortsätta sitt påbörjade arbete med att få ekonomin i balans samt att slutföra utbyggnaden av bredband i stad och på landsbygd. Drygt 96% av alla Lidköpingsbor har i dag tillgång till Bredband och Daniels roll blir viktig när enheten påbörjar övergången till en mer serviceinriktad verksamhet.

– Det känns jättebra att vi så snabbt fyllt luckan med en ny chef för bredband. Daniel har gjort ett bra arbete under hösten och var naturligtvis en stark kandidat. Att han kommer från näringslivet ger honom ytterligare ett viktigt perspektiv och det är meriterande, säger Linda Lundström, chef på Teknisk Serviceförvaltningen.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan