Jätteloppis 2020

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 9 januari, 2020

Regeringen beslutade den 11 mars 2020 om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Det innebär att Jätteloppisen ställs in. För mer upplysningar om förordningen besök https://www.regeringen.se/

logotyp jätteloppis

Lördagen den 9 maj arrangeras Jätteloppisen för åttonde året i rad i Sparbanken Lidköping Arena. Jätteloppisen är ett välbesökt evenemang för både de som säljer och de som fyndar. Drygt 300 säljare brukar delta och tusentals besökare tar chansen att komma till Jätteloppisen varje år.

 

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan