Marie blir ny förvaltningschef med ansvar för Teknisk Service

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 18 februari, 2020

Marie Stensson har anställts som ny förvaltningschef med ansvar för Teknisk Service. Hon kommer närmast från en tjänst som kvalitetschef på Paroc i Hällekis. Hällekis är även där Marie bor tillsammans med sin familj. Hon tillträder sin tjänst under senare delen av våren.

Marie Stensson

Vad var det som lockade dig att söka till oss?

Chansen att få bidra till någonting större och få vara del av en helhet. Det lockar också att få vara med och ta ansvar över de samhällskritiska funktioner som förvaltningen ansvarar för och se till att de fungerar.

Vad ser du som dina viktigaste uppgifter framåt?

Jag ser olika delar. Dels att arbeta vidare med reningsverksfrågan, dels att säkerställa att vårt nya avfallshanteringssystem fungerar som det ska. Den tredje delen är att arbeta med avtalsvård och att strukturen runt de frågorna hanteras väl. Sedan är det självklart viktigt att vi har samsyn inom teknisk service och kommunen som helhet så vi kan dra nytta av de synergieffekter det kan ge.

Vad är ditt intryck av Lidköping som arbetsgivare så här långt?

Jag har mött många fantastiskt trevliga människor och har fått ett gott intryck.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan